Choose date
FeaturedSort: Featured
The castle's afternoon tea
Enjoy the Castle's Grand Afternoon Tea which takes place on Saturdays from mid-January to mid-June, and from early September to mid-November. THE CASTLE'S AFTERNOON TEA: Starts either at 12.30 or 1
Mordskådespel med trerätters middag och vin
Under en trerätters middag får ni uppleva en både spännande och rolig mordpjäs med professionella skådespelare, där ni själva kan samla ledtrådar och gissa vem som är mördaren. Scenerna spelas före, m
Table-served dinner in the castle
A candle-light dinner, served at the table in one of the castle's beautiful halls. As a guest, you choose between two starters and two main courses on site in the restaurant. In the event that a three
Rom och Tapas med tvårätters middag 5/4
På lördagen den 5/4 har vi ”Rom o Tapas”, en lärorik romprovning med Daniel di Zazzo från Herida Brands. Vi kommer att prova 5 sorters rom á 2 cl med tapas och startar redan kl 15.00 (slutar ca kl 16.
Tvårätters helglunch
Förrätt: Helgens soppa. - Varmrätt: Klassisk Wallenbergare, potatispuré, ärtor och skirat smör, rårörda lingon. Skriv i informationsfältet om du hellre vill ha Havets Wallenbergare eller vegetariskt a
Helgkaffe från kl. 15:00
Tag en paus med slottets goda helgfika som dukas upp på buffé utvalda lördagseftermiddagar kl 15 (dukas bort cirka kl 16.30, men oftast kan du som gäst sitta kvar med närhet till bar om du önskar).
Påskbuffé
Fira påsken med en god påskbuffé i vårt påskpyntade slott. Slottets goda påskbuffé erbjuder olika läckerheter på förrättsbuffén, småvarmt (Janssons mm) och varmrätt samt två desserter. Dryck till mate
Skaldjursplatå
Utvalda fredagar och lördagar serveras en skaldjursplatå vid vita dukar och tända ljus på slottet. Platån består av följande per person: 1/2 hummer, 1/2 krabba, ostron, havskräftor, rökta räkor och bl
Champagne tasting and three-course dinner
Can you distinguish between a champagne and a cava? Or perhaps from a prosecco? During a one-hour enjoyable sparkling wine tasting with snacks designed to enhance the different characteristics of the